Προλάβετε μια κρίση άσθματος. Αν νιώθετε ότι θα πάθετε κρίση πιείτε 2 κουτάκια κόκα κόλας. Η καφεΐνη βοηθάει λέει το βιβλίο Home Remedies from the Country Doctor.

– Ανακουφίστε τη δυσκοιλιότητα. Λειτουργεί και σαν καθαρτικό.

– Αποφύγετε τη διάρροια, ενώ ταξιδεύετε. Tα οξέα στην κόκα κόλα μειώνουν την παρουσία βακτηριδίων όπως το E.Coli.

– Προλάβετε το πρήξιμο. Βάλτε το περιεχόμενο από ένα κουτάκι κόκα κόλα στην κατσαρόλα με τα φασόλια για να εξουδετερώσετε τα αέρια.

– Ανακουφιστείτε από ναυτία, στομαχόπονο. Ανοίχτε ένα κουτάκι και αφήστε το να ξεθυμάνει (περίπου 30 λεπτά) και πιείτε το σιρόπι. (Το οποίο είχε φτιαχτεί για – στομαχικούς και εντερικούς – φαρμακευτικούς λόγους, αρχικά)

– Ανακουφιστείτε από τσίμπημα τσούχτρας. Ανακουφίζει τον πόνο και εξουδετερώνει και το δηλητήριο.

– Ανακουφίστε έναν πονεμένο λαιμό. Κάντε γαργάρες με κόκα κόλα. Το ανθρακικό βοηθάει να χαλαρώσουν τα φλέματα.

– Καθαρίστε τα γυαλιά σας. Το φωσφορικό οξύ καθαρίζει την μπίχλα από τα γυαλιά, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

– Αφαιρέστε σκουριά από βίδες, λεκέδες από ρούχα.

– Καθαρίστε λεκέδες από γάλα, βουτήξτε τον λεκέ σε κόκα κόλα, αφήστε 5 λεπτά και μετά πλύνετε σε κανονικό πρόγραμμα.

– Βγάλτε την μπογιά από μεταλλικά έπιπλα. Σκεπάστε το σημείο που επιθυμείτε με μια πετσέτα βουτηγμένη σε κόκα κόλα για μια εβδομάδα. Προσθέστε κάθε μέρα κόκα κόλα για να μείνει η πετσέτα υγρή. Μετά, απλά «ξεφλουδίστε».

– Λίπασμα για τις αζαλέες και τις γαρδένιες σας. Αυξήστε την οξύτητα του χώματος, κάτι που οι Αζαλέες λατρεύουν. Η ζάχαρη θρέφει τους μικροοργανισμούς στο χώμα.

– Καθαρίστε την μπαταρία του αυτοκίνητού σας (Σημείωση: Όταν καθαρίζετε την μπαταρία του αυτοκινήτου να φοράτε πάντα γάντια και γυαλιά για προστασία)

– Φτιάξτε barbecue σάλτσα. Βάλτε Κέτσαπ Heinz με κόκα κόλα και απλώστε πάνω στο κοτόπουλο ή τα παϊδάκια την ώρα που ψήνονται.

– Ψήστε χοιρινό, αδειάστε ένα κουτάκι κόκα κόλα στο ταψί, τυλίχτε το χοιρινό στο αλουμινόχαρτο και ψήστε. 30 λεπτά πριν το τέλος, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και αφήστε τα υγρά να ανακατευτούν και να φτιάξουν μια σάλτσα.

– Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας. Για απαράμιλλη λάμψη βάλτε το περιεχόμενο ενός κουτιού στα μαλλιά σας, δουλέψτε τα, και μετά ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Advertisements