Ακολουθεί μια λίστα από μικρά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας (σχεδόν), αλλά δεν τα λέμε:

Χτυπάει το τηλέφωνο και σε ξυπνάει, αλλά για κάποιο λόγο θες να κάνεις το συνομιλητή να νομίζει οτι δεν κοιμόσουν, οπότε επιστρατεύεις ΟΛΗ την ενέργειά σου και μιλάς υπερβολικά δυνατά και καθαρά, και καταλήγεις να ακούγεσαι σαν ηλίθιος…

Βλέπεις ένα ωραίο όνειρο και τότε ξυπνάς, οπότε τσαντίζεσαι και προσπαθείς να ξεγελάσεις τον εαυτό σου οτι δεν είναι ξύπνιος, μπας και ξανακοιμηθείς και δεις τη συνέχεια.

– Οδηγείς το αυτοκίνητό σου και ακούς ραδιόφωνο, φτάνεις σπίτι σου, και την άλλη μέρα που ξαναμπαίνεις στο αμάξι, ανοίγεις το ραδιόφωνο και σε ξεκουφαίνει!

Περπατάς στο πεζοδρόμιο και θέλεις να μην πατάς τις γραμμούλες, αλλα οι πλάκες έχουν λάθος μέγεθος! Ειναι πολύ μικρές για να καλύπτεις μια πλάκα ανα βήμα και πολύ μεγάλες για δύο πλάκες ανα βήμα! Οποτε εκνευρίζεσαι και προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι.

– Μια φορά το εξάμηνο βοηθάς μια γιαγιά να περάσει το δρόμο η να πάρει το σωστό τρένο και για μια στιγμή αισθάνεσαι οτι είσαι η ίδια η Μητέρα Τερέζα.

Βγάζεις το εσώρουχό σου για να μπεις στο μπάνιο και σου πέφτει στο πάτωμα, αλλά αντί απλά να σκύψεις να το μαζέψεις, το μαζεύεις με τα δάχτυλα του ποδιού, το πετάς στον αέρα και το πιάνεις με το χέρι. Μάλιστα, αν πιάσει με την πρώτη, αισθάνεσαι περήφανος.

Διασχίζεις το δρόμο και σταματάει ένα αμάξι να σε αφήσει να περάσεις, οπότε εσύ περπατάς τα δύο πρώτα βήματα και ψιλοτρέχεις τα υπόλοιπα και μάλιστα συνεχίζεις να τρέχεις για ακάμα 4-5 βήματα στο πεζοδρόμιο.

Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν μπορείς να υπολογίσεις το ιδανικό μέγεθος των γραμμάτων όταν γράφεις με μαρκαδόρο πάνω σε ένα CD. Πότε τα ξεκινάς πολύ μεγάλα και μετά δε σε χωράει και πότε το αντίθετο.

Κάθε φορά που δείχνει ένα σκύλο στην τηλεόραση προσπαθείς να κάνεις το δικό σου σκύλο να τον δει, αλλά αυτός δε λέει να κοιτάξει την οθόνη! Ακόμα κι αν του γυρνάς τη μούρη με τα χέρια αρνείται να το δει!

-Ποτέ δεν μπορεί κάποιος άλλος να σου βάλει σωστά στο αυτί ακουστικά ψείρες. Όσο κι αν προσπαθεί πρέπει να το κάνεις εσύ στο τέλος.

Advertisements