Η Λευκάδα πέρασε ως τέταρτη στην επόμενη φάση της εκπομπής  της τηλεόρασης του SKAI «I love gr».

Το νησί μας είναι πλέον στην λίστα με τις 40 ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας , από αυτήν την λίστα απουσιάζουν περιοχές  όπως η Μύκονος, η Κέρκυρα, τα Γιάννενα, η Ρόδος, η Πάρος και η Σαντορίνη. Στην τελευταία εκπομπή του πρώτου κύκλου η Λευκάδα είχε να αντιμετωπίσει περιοχές όπως τα Ψαρά η Σαντορίνη , η Κάλυμνος, το Λεονίδιο , η Αλεξανδρούπολη, η Ξάνθη, Σέριφος, τα Ζαγοροχώρια και τα Καλάβρυτα. Τερματίζοντας στην τέταρτη θέση αυτής της ψηφοφορίας μια θέση πάνω από την Σαντορίνη , η οποία έμεινε έξω από τον δεύτερο κύκλο.  Η σειρά με τις περιοχές όπως ψηφίστηκαν είναι : 1. Κάλυμνος, 2. Λεονίδιο, 3. Ψαρά, 4. Λευκάδα, 5. Σαντορίνη, 6. Ζαγοροχώρια, 7. Σέριφος, 8. Ξάνθη,  9. Αλεξανδρούπολη, 10. Καλάβρυτα.

Για την Λευκάδα βρέθηκε στα στούντιο της εκπομπής ο Δήμαρχος Απολλωνίων κ. Γιώργος Λογοθέτης και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρσάνων Αθήνας κ. Βλάχου Ματίνα αλλά και  Κατερίνα Βλάχου η οποία φορούσε την παραδοσιακή νυφιάτικη φορεσιά της Λευκάδας. Για την Λευκάδα μίλησε η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη και ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης με καταγωγή και οι δύο από το νησί μας.

Το ραντεβού ανανεώνεται για την άνοιξη που θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του I Love Gr. Εκεί θα είμαστε όλοι όσοι ήμασταν και αυτή την φορά και ελπίζουμε ακόμα περισσότεροι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να ανεβάσουμε το νησί μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστούμε όλους όσους ψήφισαν το νησί μας και τους περιμένουμε να έρθουν στον τόπο μας για να τους δείξουμε την άριστη φιλοξενία μας .

 

ΠΗΓΗ http://www.mylefkada.gr/index.php/eidhseis/2009-07-15-13-23-04/734–40