Στις πάρακάτω φωτογραφίες θα δείτε το φαινόμενο της παλίρροιας στο Βλυχό της Λευκάδας.

Ο λόγος που σας δημοσιεύουμε το θέμα είναι μια απάντηση σε κάποιους συκοφάντες της εφημερίδας μας ,οτι με το θέμα που ανεβάσαμε  με την παλίρροια στο Βαθύ κάναμε δυσφήμιση στο Μεγανήσι.

Ενα φυσικό φαινόμενο που παρουσιάζεται χειμώνα και όταν έχει νοτιάδες δεν νομίζω οτι είναι τόσο τρομερό που θα κάνει τόσο μεγαλη ζημιά στην καλοκαιρινή τουριστική περίοδο του νησιού. 

Αν μπέιτε στο ενημερωτικό site zougla.gr μπορείτε να δείτε το θέμα που με την δική μας άδεια ανέβασε στην σελίδα του , μπορείτε εκεί να διαπιστώσετε πώς μόνο δυσφήμιση δεν είναι για το Μεγανήσι να διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι που επισκέπτονται καθημερινά το site το θέμα αυτό.

Δεν είμαστε εδώ για να γράφουμε μόνο ανέκδοτα,  αλλα για αναδεικνύουμε τα προβλήματα του νησιού μας να λέμε και τα καλά και τα κακά αν υπάρχουν.

Μέσα απο την σελίδα αυτή που  έχει την δική σας σφραγίδα με την καθημερινή σας επίσκεψη θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά ,ειδικά με τους ετεροδημότες  που ζόυν στις μεγάλες πόλεις και θέλουν να μαθαίνουν τα  νέα του  νησιού μας.

Βουλιάζει το Βλυχό ? Ειδήσεις – Νέα Κάθε φορά που η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει στην περιοχή του Βλυχού η θάλασσα στην κυριολεξία …. βγαίνει έξω !!! Παγκάκια, αυτοκίνητα και οι στάσεις του ΚΤΕΛ «δροσίζονται» από τα νερά…. Κείμενο – Φωτογραφίες ‘Μάριος»

Ευχαριστούμε τον Κ .Καββαδά Νίκο για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού και την ενημερωτική σελίδα my lefkada.gr

Advertisements