Αγαπητοί συνδημότες με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις με την ενοικίαση του Τουριστικού Καταφυγίου του λιμένος Βαθέος, θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την πολιτική μου άποψη.

Πολιτική άποψη κύριοι γιατί έτσι πρέπει να την δούμε , μακριά απο μικροσυμφέροντα που εξεγείρονται με σκοπο τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Μακριά απο μένα κύριοι αυτά, οι κομουνιστές έχουν παρελθόν παρόν και μέλλον με συγκεκριμένη άποψη όπως αυτή που εκφράστηκε μέσα απο την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Εξέφρασα εδώ και ενάμιση χρόνο την πολιτική μου άποψη για το Τουριστικό Καταφύγιο Βαθέος τόσο σε λαικές συνελεύσεις του Δήμου άλλά και σε δύο Δημοτικά Συμβούλια.

Η πολιτική μου άποψη  λέει οτι το Δημόσιο χρήμα τα Δημόσια έργα τα πεζοδρόμια η πλατείες η συγκοινωνίες πρέπει να λειτουργούν προς όφελος του πολίτη, του εργάτη, του επαγγελματία ,του συνταξιούχου ,όλου του λαού.

Ετσι λοιπόν διαχωρίζω την θέση μου σαν αριστερός σαν πολίτης και σαν επαγγελματίας, απο αυτούς που θέλουν το Μεγανήσι ένα απέραντο ΡΑΝΤΖΟ και μέσα να κάνουν αυτοί τους καουμπόιδες.

Αυτά κύριοι τελείωσαν, το Μεγανήσι δεν γυρίζει πίσω σε λογικές αρπαχτών και μικροσυμφερόντων. Τέλος για μιά ακόμη φορά θα καλέσω τον Δήμαρχο να αφήσει αυτή την πολιτική που υπαγορεύει ότι το Δημόσιο χρήμα πρέπει να το αξιοποιούν ιδιώτες και να πλουτίζουν.

Ανάπτυξη κύριε Δήμαρχε μπορεί να διεκδικήσει και ο Δήμος με δημόσιο χρήμα προς όφελος του Μεγανησιώτη.

Ευχαριστώ το site meganisinews.gr για την φιλοξενία.

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ)