Η πρώτη παρουσία του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ στο Μεγανήσι με το «Γράμμα στον Ορέστη» του Ιάκωβου Καμπανέλλη (Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, Δημ. Σχολείο Κατωμερίου), αποδείχθηκε για μας όχι μόνο μια καταπληκτική εμπειρία, αλλά και μια έξοχη θεατρική βραδιά.Τόσο η προσέλευση, όσο κυρίως η προσήλωση με την οποία παρακολούθησαν οι θεατές την παράσταση (ακόμη και παιδιά), είναι μια ακόμη απόδειξη πόσο οι Μεγανησιώτες (τιμώντας το πλούσιο πολιτιστικό τους παρελθόν και ιδιαίτερα την ξεχωριστή θεατρική τους παράδοση) αγαπούν το θέατρο, πόσο διψούν για υψηλού επιπέδου θεατρικά γεγονότα.

Γι’ ακόμη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μεγανησίου τόσο για την πρόσκληση, όσο και για την φιλοξενία, τον δήμαρχο κ. Στάθη Ζαβιτσάνο, την κ. Κατερίνα Αυγερινού για την όλη επιμέλεια και φροντίδα, τον κ. Παναγιώτη Κονιδάρη για την εξαίρετη κριτική αποτίμηση, τον κ. Στάθη Πολίτη (Γάντζο) για το φιλμάκι και την ηλεκτρονική αποτύπωση, τα κορίτσια μας: τη Γεωργία και τη Βασιλική, τον Μήτσο Πολίτη (Νικολάκια) του Hotel Meganisi και τη σύζυγό του Χριστίνα και βέβαια το καταπληκτικό Μεγανησιώτικο κοινό.

Σας διαβεβαιώνουμε, τέλος, ότι θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί και συμπαραστάτες σε πολιτιστικά γεγονότα ουσίας και υψηλής ποιότητας.

Advertisements