ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ…!

Ένα ταλέντο από το Μεγανήσι μας κάνει «Ταξιδευτές».  Ο Περικλής Πάλμος. (Video, Photo)

Ο  Περικλής είναι καθηγητής μουσικής, πτυχιούχος του Εθνικού Ωδείου με γνώσεις θεωριτικών. Παίζει κλασσική καί ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο καί τραγουδάει.  Είναι μέλος στο συγκρότημα  «Ταξιδευτές»  καί ταξιδεύουν σε μουσικά ταξίδια μεταξύ ποπ, ροκ, έντεχνο καί καλό λαικό. Έχουν κυκλόφορησει ένα ομώνυμο άλμπουμ με πολύ αξιόλογα τραγούδια όπως θα δείτε παρακάτω. Ελπίζουμε  να τους απολαύσουμε σε κάποια εκδήλωση στην Αθήνα αλλά καί στο νησί εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμα τους, καθως έχει εκφραστεί η επυθυμία.

Φέτος θα τους βρούμε κάθε Παρασκευή στο Amuse Μικρολίμανο και κάθε Κυριακή στο Jolly Ψυρρή μετά τις 11 το βράδυ.

Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία στον Περικλή αλλά καί με τη παρέα του καί συν-Ταξιδευτές του : Γιώργος Τομπαζιάδης (Κιθάρα) {όπου μας έχει επισκεφτεί με τις καλύτερες εντυπώσεις}, Γιάννης Προμπονάς (Μπουζούκι) καί μαζί τους η Μαρίνα-Ηρώ  Δεληγιάννη (Τραγούδι)… Καλά ταξίδια …

«Σπέτσες, λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο του 2001 ο Γιώργος γνωρίζει τον Περικλή καθώς θα συνεργαστούν σε κάποια live σκηνή του νησιού. Ύστερα από δυο μέρες έρχεται στο νησί κι ο Γιάννης για τον ίδιο λόγο. Μια ακολουθία από συμπτώσεις θα είναι η αρχή μιας φιλίας και συνεργασίας ήδη 7,5 χρόνων. Το γκρουπ πλέον, βαφτίζεται «Ταξιδευτές» γιατί όνειρό μας είναι να ταξιδέψουμε παντού με βαλίτσες γεμάτες μουσικές και όμορφα λόγια.

Το Φεβρουάριο του 2007 κι ύστερα από πολλή δουλειά και σκέψη , αποφασίζουμε να μπούμε στο στούντιο και να ηχογραφήσουμε 11 από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια που απεικονίζουν τις μουσικές μας επιρροές μέσα στο χρόνο. Είναι μια προσπάθεια πρωτοφανής για μας καθώς αναλαμβάνουμε την παραγωγή ,την ενορχήστρωση αλλά και την έκδοση του δίσκου θέλοντας να πάμε κόντρα στο ρεύμα που παίρνει μαζί του τους νέους καλλιτέχνες και τους αποθαρρύνει να βγάλουν προς τα έξω τις δημιουργίες τους.

Τα τραγούδια του δίσκου κινούνται σε ποπ – ροκ ρυθμούς κατά βάση. Περιέχονται τραγούδια που μιλάνε για ταξίδια όπως το «Ταξιδευτές», το «Εισιτήριο» και το «Θα φύγω» αλλά και τραγούδια με έντονο το ερωτικό στοιχείο όπως τα «Τι κι αν ξέρω» , «Τα πάντα» , «Ακόμα μια στάση» και «Βήματα αργά». Το «Όνειρα μπλε» ακουγόταν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς “ Βέρα στο δεξί “ στο Mega Channel, γεγονός που ώθησε τη δουλειά μας στον κόσμο πιο γρήγορα. Στο εξώφυλλο – ιδέα της Νικολέτας Μπαθρέλλου – κρατάμε τον καθρέφτη με την ανεμελιά και το παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας που ακόμα είναι πηγή έμπνευσης και σκέψης.»

Facebook Group: Δείτε εδώ

MySpace link: Δείτε εδώ

Οι Ταξιδευτές στο Star !

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ !

Περικλής Πάλμος, Γιώργος Τομπαζιάδης, Γιάννης Προμπονάς "Ταξιδευτές"

Περικλής Πάλμος, Γιώργος Τομπαζιάδης, Γιάννης Προμπονάς "Ταξιδευτές"

Περικλής Πάλμος, Γιώργος Τομπαζιάδης, Γιάννης Προμπονάς "Ταξιδευτές"

Περικλής Πάλμος, Γιώργος Τομπαζιάδης, Γιάννης Προμπονάς, Μαρίνα Ηρώ Δεληγιάννη "Ταξιδευτές", Jolly Ψυρρή

Περικλής Πάλμος, Γιώργος Τομπαζιάδης "Ταξιδευτές"

Περικλής Πάλμος "Ταξιδευτές"

Περικλής Πάλμος

Περικλής Πάλμος

Περικλής Πάλμος

Περικλής Πάλμος , Γυρίσματα Βίντεο Κλίπ "Ταξιδευτές"

Περικλής Πάλμος

Περικλής Πάλμος, Μεγανήσι

Περικλής Πάλμος, Μεγανήσι

Περικλής Πάλμος, Μεγανήσι

Περικλής Παλμος , Γιώργος Τομπαζιάδης, Μεγανήσι

Περικλής Παλμος , Γιώργος Τομπαζιάδης, Μεγανήσι

Περικλής Παλμος , Γιώργος Τομπαζιάδης, Μεγανήσι

Γιώργος Τομπαζιάδης, Μεγανήσι

Σάββας "Μπαφέρος" , Περικλής Πάλμος, Κώστας "Scrom"

Φωτο καί Βίντεο: Αρχείο «Ταξιδευτές», Live: Scrom