ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 18:30 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΕΥΚΑΣ, ανοιχτή σύσκεψη με θέμα «Προβλήματα τουρισμού ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου –Συντονισμός ενεργειών και δράσεων ».

Ήταν μια σημαντική συνάντηση των εκπροσώπων φορέων και  επιχειρηματιών που άμεσα ή έμμεσα συνδέονται με την «τουριστική αλυσίδα» υπηρεσιών στο Νομό.  Ήταν μια συνάντηση που αποσκοπούσε στο να εντοπιστούν τα καθημερινά προβλήματα που επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν του τόπου και να διορθωθούν, ώστε να μην μετατρέπουν τις προσπάθειες διαφήμισης του Νομού σε δυσφήμισή του.

Ακούστηκαν οι απόψεις του  Νομάρχη Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή, των κ.κ. Δημάρχων Σφακιωτών, Ελλομένου, Μεγανησίου και Απολλωνίων, του Αντιδημάρχου Λευκαδίων κ. Σπ. Κόγκα, του Αντινομάρχη Λευκάδας κ.Λευτέρη Αραβανή ,του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Γερασίμου Γεωργάκη, του Προέδρου της ΄Ενωσης Ξενοδόχων του Νομού, των Προέδρων των Εμπορικών Συλλόγων Λευκάδας και Νυδρίου ,  Δ/ντος Συμβούλου της ΕΤΙΝ ,Αντιπροέδρου Πν. Κέντρου Δήμου Λευκαδίων ,εκπροσώπου Κάμπινκγ  και πολλών επιχειρηματιών του Νομού που δραστηριοποιούνται στους τομείς παροχής υπηρεσιών του τουρισμού, εστίασης , σίτισης, μεταφορών, υγείας κ.λπ.

Συζητήθηκαν κυρίως  τα  καθημερινά προβλήματα που αφορούν στο τουρισμό και τι μέτρα οφείλει ο καθένας στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του να λάβει ώστε με την έναρξη της νέας δύσκολης τουριστικής περιόδου να γίνει καλύτερη η Λευκάδα ως τουριστικός προορισμός.

Το στοίχημα που θα κερδηθεί είναι ότι η Λευκάδα πρέπει τη νέα τουριστική σεζόν να δεχθεί τους επισκέπτες της περισσότερο νοικοκυρεμένη αποπνέοντας ποιότητα, ευγένεια, καθαριότητα και ο επισκέπτης θα βρει καλές τιμές, ποιότητα, φιλοξενία, δραστηριότητες, πολιτισμό, τοπικά προϊόντα και θα αποκομίσει τώρα και στο μέλλον ευχάριστες τουριστικές εμπειρίες.

 

14/04/2010

                                          Απο τη Δ/νση Τουρισμού Πολιτισμού Εμπορίου

                                           

 

Advertisements