Την επανεμφάνισή του έκανε ο γνωστός ατίθασος Μπιρμπίλης χτές το απόγευμα στο Βαθύ.Ποιός να είναι λέτε ο μπιρμπίλης???

Θυμάστε το ανήσυχο ζωντανό που είχε εμφανιστεί ξαφνικά ένα απόγευμα του Χειμώνα στην πλατεία του Βαθιού!

(Είχαμε αναφερθεί με σχετικό άρθρο).

Αφού ξεχειμώνιασε λοιπόν μαντρωμένος στο χωράφι μύρισε Καλοκαίρι άκουσε ότι έφτασαν και οι πρώτοι »Γάλλοι» στο νησί ,έσπασε τα δεσμά του και κατέβηκε για καφέ και σουλάτσο στο Βαθύ την ώρα ακριβώς που τα γκρούπ έτρωγαν παρατεταμένα σε ταβέρνα και τα πιτσιρίκια είχαν γεμίσει την παιδική χαρά.

Απορημένοι και έκπληκτοι οι τουρίστες έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν και ο Κύριος σαν σταρ που ήταν πόζαρε όπως άλλωστε όφειλε να κάνει .

Ατάραχος παρέμεινε και όταν τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν ξοπίσω του.

Εκανε μια βόλτα από τα τραπέζια ,διέσχισε την παιδική χαρά ,κοίταξε γύρω του και αποχώρησε ησυχα ήσυχα ,

ανηφορίζοντας προς το Κατωμέρι.

Εκτοτε όμως χάθηκαν τα ίχνη του και αναζητήται από τον ιδιοκτήτη του μια και το ζωντανό με νόμο της Ε.Ε,έχει ανακηρηχθεί είδος προς εξαφάνιση και μάλιστα πολύτιμο (100 ευρώ το λιτρο το γάλα  ,και επιδότηση 800 ευρώ το χρόνο ανα ζώο.

<<Το γάλα  της γαιδούρας διατίθεται  στην αγορά του Βελγίου με λιανική τιμή που ξεπερνά τα 100 ευρώ το λίτρο. Από την επεξεργασία του γάλακτος προκύπτουν διάφορα προϊόντα, μεγάλο μέρος των οποίων εξάγεται στη Γαλλία, στην Ελβετία, στη Γερμανία και τον Καναδά. Το σαπούνι πωλείται προς 3,5 ευρω, το σκεύασμα για συμπλήρωμα διατροφής 55 ευρώ, το αφρόλουτρο 18,5 ευρώ, η ενυδατική κρέμα 16 ευρώ, το σαπούνι αντιγήρανσης 6,2 ευρώ, οι καραμέλες 5,4 ευρώ και το λικέρ με γάλα γαϊδούρας 16,2 ευρώ>>

Αμα λοιπόν τον συναντήσετε πουθενά  μην τον κυνηγήσετε…απλά δέστε τον .Α! και μην σκεφτείτε  απαγωγή .Ο Μπιρμπίλης δεν συνεργάζετε εύκολα…….

Advertisements