Πόλεμο δέχεται τις τελευταίες μέρες το νησί μας και περισσότερο το χωριό του Άγιου Νικήτα.

Άγνωστος δημοσίευσε άρθρο σε 2 από τα μεγαλύτερα blog της Ελλάδας (troktiko, trelokouneli) που κακολογεί τις υποδομές του νησιού και κάνει λόγο για τις πολύ ακριβές τιμές. Το κείμενο αυτό δημοσιεύτικε 2 φορές με ελάχιστες διαφορές στην σύνταξη του , η πρώτη φορά αναφερόνταν στο 3μερο της Πρωτομαγιάς και η δεύτερη στο 3μερο του Αγίου Πνέυματος.

Η ομάδα του My Lefkada αντιλήφθηκε τα δυο άρθρα και αμέσως επικοινώνησε με τον σύλλογο επαγγελματιών Αγίου Νικήτα, ζητώντας από το Δ.Σ. να σχολιάσει το γεγονός. Αμέσως ο ΣΕΤΑΝ εξέδωσε ανακοίνωση αφού πρώτα τα μέλη του Δ.Σ. διάβασαν τα δυο άρθρα. Οι Λευκαδίτες που διαθέτουν προφίλ στο Facebook δημιούργησαν μια ομάδα με τίτλο «Λευκάδα ανοίκει σε όσους την αγαπούν» μόνο και μόνο εξαιτίας των δημοσιεύσεων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΤΑΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας πέσει στην αντίληψη του συλλόγου μας κρούσματα αθέμιτου ανταγωνισμού και κακόβουλης κριτικής για τον Άγιο Νικήτα, θέλουμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας, ότι μπορούν επώνυμα να μας καταγγέλουν όλα τα φαινόμενα κακού επαγγελματισμού που παρατηρούν στο χωριό μας στα τηλέφωνα  2645097300 και 2645097419.
Ο σύλλογος μας θα ενεργήσει έτσι ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές και να εξαλειφθούν όποια τέτοια φαινόμενα.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στον Άγιο Νικήτα, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε στην συνεργασία σας ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Δ.Σ  ΣΕΤΑΝ
 


Τα σχετικά άρθρα μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

Στο trelokouneli :

Κατά τα άλλα…..κρίση!!!Κατά τα άλλα….κρίση!!!

Στο troktiko :

«Κατά τα άλλα….κρίση!!!»

 πηγη:mylefkada.gr

Advertisements