Ήρθε η ώρα για τον νέο φωτογραφικό διαγωνισμό. Γνωρίζουμε όλοι μας πως το Μεγανήσι έχει τρία πολύ όμορφα χωριά όπου το καθένα έχει τα δικά του ιδιαίτερα στοιχεία που το καθιστούν όμορφο.

Θα αρχίσουμε λοιπόν τον φωτογραφικό αυτόν κύκλο με θέμα το Κατωμέρι και τα περίχωρα. Θα συνεχίσουμε μετά με το Σπαρτοχώρι και θα κλείσουμε με το Βαθύ.

Μπορείτε λοιπόν να ανατρέξετε σε παλιά αρχεία με φωτογραφίες σας  ή να τραβήξετε καινούριες φωτογραφίες από το  Κατωμέρι και έπειτα να τις στείλετε στο email του meganisinews που είναι το meganisinews@yahoo.gr

Αυτή τη φορά κριτής είστε εσείς οι ίδιοι, αφόυ το αποτέλεσμα θα βγει μέσω δικής σας ψηφοφορίας.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι λογικοί και απλοί:

  1. Καλό είναι να εστιάσουμε στο Κατωμέρι. Δεκτές είναι οι φωτογραφίες του οικισμού αλλά και των παραλιών. Για παράδειγμα μια φωτογραφία του Νησόπουλου, είναι δεκτή.
  2. Θέμα μας είναι το Κατωμέρι και όχι πχ..μια γάτα του Κατωμερίου ή ένα αυτοκίνητο του Κατωμερίου. Ας εστιάσουμε δηλαδή στο μέρος και όχι στα αντικείμενα.

ΕΠΑΘΛΟ!!

Ο νικητής θα κερδίσει ένα έπαθλο με ανεκτίμητη αξία ! Την επιβράβευση της φωτογραφίας του από τους Μεγανησιώτες και την δημοσίευσή του στην δεξιά στήλη του meganisinews.gr !

Advertisements