Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βύρωνα, Γενική Συνέλευση καί οι Εκλογές του Συνδέσμου  Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ».

Η Προσωρίνη Διοικούσα Επιτροπή που είχε δημιουργήθει  από μία ομάδα «ρομαντικών» μετά από μία περίοδο απροθυμίας από ενδιαφερόμενους καί μη συμμετοχής σε Γενικές Συνελεύσεις  , προκειμένου να μήν διαλυθεί ο Σύνδεσμος, η Ιστορία του καί τα πρόσωπα που την γράψανε, είχε σαν σκοπό να συγκεντρώσει Μεγανησίωτες καί ενδιαφερόμενους πέραν των υπάρχοντων  καί μάλλον τα κατάφερε!

Από αυτές προέκυψε ένα πολύ ελπιδοφόρο  Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό να δώσει νέα πνοή και καί να φέρει το Σύλλογο που «απουσίαζε»΄τα τελευταία χρόνια, ξάνα στις παλιές ένδοξες μέρες , δινοντάς ένα βροντερό παρόν με τις ενέργειες του καί βέβαια σε συνεργασία, εφόσον προκύψει με τη κάθε εκάστοτε Αρχή , στην Αθήνα, στο νησί καί σε κάθε γωνία όπου υπάρχει Μεγανησιώτης.

Η Γενική Συνελευση καί εκλογές είχαν αρκετά μεγάλη συμετοχή σε σχέση με προηγούμενες, συγκεντρώνοντας περίπου 60 άτομα. Μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μεγανησίου Κος Στάθης Ζαβιτσάνος καί ο Επίτιμος Μεγανησιώτης Κος Μπεκόπουλος.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστικε ο Κος Κατωποδής Λευτέρης καί Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπης ο Κος Κατωπόδης Μάκης, (πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου), με γραμματέα την Πολίτη Ματίνα, (Πρόεδρος Λευκαδίων Φοιτητών), όπου τους ευχαριστούμε θερμά !

Μετά από αρκέτες τοποθετήσεις Μεγανησιωτών, πρώην μελών και υποψηφίων αλλά καί του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία με τα εξής αποτελέσματα:


ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙ

Κανέλλος Κώστας 37

Αργύρη Σουζάνα 25

Κατωπόδη Αμαλία 20

Κονιδάρης Παναγιώτης (Έλλης) 17


ΚΑΤΩΜΕΡΙ

Δάγλας Αλέκος 34

Κατωπόδης Χάρης 19

Γεωργιάδης Θεόδωρος (Σύζυγος Φώνης Κατωπόδη) 17

Δάγλας Γιώργος (Αμπουκλής) 17

Κονιδάρη Μερώπη 10

Κατωπόδης Γιώργος (Ψαράς) 6


ΒΑΘΥ

Κονιδάρη Γιούλη 39

Μάλαμας Σπύρος 37

Κατωπόδης Βησσαρίωνας (Βεζενές) 21

Αυγερινού Λεύκη 1


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατωπόδης Λευτέρης

Κατωπόδης Φώντας

Κονιδάρη Μερώπη


Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι 9μελές καί τρείς αναπληρωματικοί. Εκλέγονται 3 από κάθε χωρίο καί ένας αναπληρωματικός με βάση τους ψήφους. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου προκύπτει μετά απο μεταξύ τους συνέλευση, όπου θα γίνει και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ"

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ"

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Κατωπόδης Μάκης, Κος Κατωπόδης Λευτέρης, Πολίτη Ματίνα

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Αλέκος Δάγλας, Κος Κατωπόδης Λευτέρης, Πολίτη Ματίνα

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Δήμαρχος Μεγανησίου Κος Στάθης Ζαβιτσάνος, Κος Κατωπόδης Λευτέρης, Πολίτη Ματίνα

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Δήμαρχος Μεγανησίου Κος Στάθης Ζαβιτσάνος

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Κος Παναγιώτης Πάλμος (Δας)

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Παναγιώτης Κονιδάρης (Φαρμακοποιός, Συγγραφέας)

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Κανέλλος Σπύρος του Φώτη (Σκρομλή)

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Πάλμος Άρης (Αρούλης)

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Κανέλλος Κώστας (Σκρόμ)

Εκλογές Συνδέσμου Μεγανησιωτών "Ο ΜΕΝΤΗΣ" Κατωπόδης Μάκης, Πολίτη Ματίνα

Ευχαριστούμε πολύ, τα μέλη της Προσωρινής Διοικητικής Επιτροπής, Κατωπόδη Λευτέρη, Κατωπόδη Φώντα, Κατωπόδη Γιώργο (Αρμούρη) που γιά προσωπικούς λόγους, δεν έθεσαν υποψηφιότητα αλλά θα είναι δίπλα μας καί η  βοήθεια τους ήταν και θα είναι ανεκτίμιτη !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τον Δήμαρχο Βύρωνα Κύριο ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ γιά την παραχώρηση της αίθουσας, τους παλιότερους που μας ανοίξαν το δρόμο με την εμπειρία τους καί όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους καί την ψήφο τους.

Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ Ευχαριστώ σε αυτούς που μπήκαν στην «ταλαιπωρία» να έρθουν από το νησί, στο http://www.myLefkada.gr καί ένα Ευχαριστώ που μας αφήνει υπόχρεους για την πολύτιμη βοήθεια με τη φιλοξενία του στο WWW.MEGANISINEWS.GR

Facebook Group :  Δείτε εδώ

Σχετικό Link:  Δείτε εδώ

Φωτό: Kostas Scrom

Advertisements