Καταλυτική υπήρξε η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό – ασφαλιστικό ζήτημα. Η πρωτοβουλία του να πολιτικοποιήσει το θέμα του Π.Δ. και να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην το υπογράψει ανάγκασε την κυβέρνηση να το φέρει για ψήφιση στη Βουλή.

Τώρα με φτιασιδώματα, επικοινωνιακά τεχνάσματα και επικλήσεις περί «σωτηρίας της χώρας» η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προχωρά για τα τέλειο έγκλημα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, καταπατώντας το Σύνταγμα, καταργώντας ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, διαλύοντας  τον  κοινωνικό  ιστό.

Και ενώ η κοινωνία βράζει με συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ να ζητούν έκτακτο συνέδριο, αποδοκιμάζοντας τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση μετά το ΛΑΟΣ βρίσκει νέους συμμάχους όπως τον Μίχαλο του ΕΒΕΑ.

Την ίδια ώρα ο υπουργός «εργασίας» με περίσσευμα αλαζονείας και έλλειψη σοβαρότητας επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Πρόεδρο της Κ.Ο. Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι επιχειρεί να ….. ανατρέψει  την  κοινοβουλευτική  δημοκρατία!

Συνήγορος  του  υπουργού  και  πάλι  ο  Καρατζαφέρης.

  • Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτειακής τάξης από μια κυβέρνηση που με αυταρχικό τρόπο και με σύμμαχο την ακροδεξιά, εξαφανίζει εργασιακές κατακτήσεις 100 χρόνων!
  • Δεν αποδεχόμαστε το Μνημόνιο γιατί είναι η Ταφόπλακα της κοινωνίας και θα αγωνιστούμε για την κατάργησή του που θα επιφέρει και το ξήλωμα του πρόθυμου πολιτικού προσωπικού  της  εποχής  του  Δ.Ν.Τ.        

 

Λευκάδα, 23.6.2010

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ Λευκάδας

Advertisements