Μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας της στη Λευκάδα, την Τετάρτη 28 Ιουλίου καί πριν εμφανιστεί στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα επισκέφθηκε το νησί μας.

Πέγκυ Ζήνα, Συναυλία Λευκάδα

Πέγκυ Ζήνα, Συναυλία Λευκάδα

Πέγκυ Ζήνα, Συναυλία Λευκάδα

Μαζί με τον συζυγό της επιχειρηματία Γεώργιο Λύρα καί φίλους τους, με το σκάφος τους Saril P**,  προσκεκλημένοι της προσωπικής φίλης της Πέγκυς, συντοπίτισας μας καί Δημοτικής μας Συμβούλου Μερώπης Κονιδάρη καί του επίσης Δημοτικού μας Συμβούλου Θωμά Φερεντίνου. ‘Εφτασαν το Σάββατο 31 Ιουλίου. Ήπιαν καφέ στο ”Πέτρινο”, στο “Boom Boom” κι έφαγαν στο ¨Ερρίκος Restaurant¨. Την γνωρίσαμε από κοντά καί είναι εκπλητικός άνθρωπος! Απλή καί προσιτή με όλους η Πέγκυ, μοίραζε χαμόγελα, αυτόγραφα στους θαυμαστές της καί δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί της. Έκανε βόλτα στο νησί καί μίλησε με πολλούς.

** (Liras ανάποδα & αρχικό από Peggy)


Γιώργος Λύρας, Πέγκυ Ζήνα, Μερώπη Κονιδάρη


Καί στην Πέγκυ καί στο συζυγό της άρεσε τόσο πολύ το νησί μας, ώστε το ξαναεπισκέφθηκαν ακόμη δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες. Στις 2 Αυγούστου με παρέα άλλο ένα σκάφος στο οποίο επέβαινε ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, επίσης πολύ προσιτός, πού προτίμησε  την ταβέρνα “Γάντζος”.


Πέγκυ Ζήνα, Μεγανήσι

Τον χειμώνα η Πέγκυ Ζήνα θα συνεργάζεται με τον Δημήτρη Μητροπάνο, συνεχίζοντας την περσινή μεγάλη επιτυχία τους στην “Ιερά Οδό” και προβλέπεται ότι πάλι θα είναι το κορυφαίο σχήμα!. Επίσης το Σεπτέμβριο. θα κυκλοφορήσει ο καινούργιος της δίσκος σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη καί μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα τραγούδια του δίσκου είναι εκπληκτικά!  Ένα από τα τραγούδια με τίτλο : “Στης ζωής το πάρτυ” το ερμήνευσε γιά πρώτη φορά στη Λευκάδα. Το κοινό την αποθέωσε καί της ζήτησε να κλείσει τη συναυλία με το συγκεκριμένο τραγούδι καί η Πέγκυ ανταποκρίθηκε όπως πάντα με χαρά!


Το ζεύγος Λύρας-Ζήνα ξαναήρθαν καί τρίτη φορά στις 3 Αυγούστου, πάλι μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο.


Το νέο εκπληκτικό τραγούδι της Πέγκυς…

Το meganisinews της εύχεται να έιναι πάντα καλά, ευτυχισμένη καί να μας χαρίζει υπέροχες μουσικές!

Πέγκυ σε ευχαριστούμε καί να μας ξανάρθεις! Το φιλόξενο νησί μας είναι μία τεράστια αγκαλιά γιά εσένα!

Η Πέγκυ το ένιωσε καί υποσχέθηκε ότι θα είναι σύντομα πάλι κοντά μας…


Αγαπημένο το τραγούδι αυτό της Πέγκυς στο Μεγανήσι, για όσους βρήκαν την “Ιθάκη” τους στο νησί μας …

Επιμέλεια: Έλλη, Στάθης, Κώστας


Σχετικα Links:

http://www.parapolitika.gr/el/lifestyle/«aραχτοί»-στο-μεγανήσι-ζήνα-λύρας

http://pulse.gr/pegky-zhna-giwrgos-lyras-sto-meganhsi/news/412887/

http://thebest.gr/news/index/viewStory/24354

http://nonews-news.blogspot.com/2010/08/o.html


Advertisements