Η ανακοίνωση υποστήριξης της υποψηφιότητας μου, από το ΠΑΣΟΚ μας τιμά ιδιαίτερα, αφού έτσι δηλώνεται η εμπιστοσύνη του προς εμένα και τους συνεργάτες μου και ταυτόχρονα αναγνωρίζεται η δουλειά και η προσπάθεια μας. 
Είναι ξεκάθαρο, ότι ο συνδυασμός μας, δεν βρίσκεται υπό την αιγίδα κανενός κόμματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε απολίτικοι,  ή ακομμάτιστοι. Αντίθετα ο καθένας μας έχει την δική του συγκροτημένη  πολιτική άποψη για την ανάπτυξη της κοινωνίας, την δική του κομματική ταυτότητα, την δική του πολιτική και κοινωνική διαδρομή. Μπορούμε όμως στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στη μικροκλίμακα του Μεγανησιού, στη βάση αρχών και αξιών, όπως πετύχαμε και στην τρέχουσα τετραετία, να  συμπορευτούμε με μία καθαρή και ανοιχτή στη κοινωνία πρόταση, που θα οδηγεί  το Νησί μας μπροστά.
 Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν την προσπάθεια μας και με την βοήθεια τους δώσαμε στην τοπική κοινωνία την αίσθηση της αυτοπεποίθησης και των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της. Τους καλούμε και αυτή τη φορά να στηρίξουν την πρότασή μας, και  μαζί να προσπαθήσουμε για την συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου μας.

Μεγανήσι 4 – 9 – 2010

                                                                   Στάθης Ζαβιτσάνος
                                                                  Δήμαρχος Μεγανησίου

Advertisements