ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΔΙΑΛΟΓΟ

Από τον Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ

Έχοντας την βεβαιότητα, που πηγάζει από την επαφή μου με τους πολίτες, ότι ελάχιστα είναι γνωστά σχετικά με τον νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, το πώς εκλέγεται, το πώς θα διοικείται, με τι θα ασχολείται, έχοντας επίσης υπόψη τις ασφυκτικές δεσμεύσεις του πρόσφατου νόμου πού περιορίζουν στο ελάχιστο  την δυνατότητα μεμονωμένης  εμφάνισης των υποψηφίων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, και με δεδομένο ότι απομένουν μόνο πέντε εβδομάδες μέχρι τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΚΑΛΩ τους ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Οι εμφανίσεις θα είναι από κοινού όλοι οι υπ. περιφερειάρχες, με την συμμετοχή των δημοσιογράφων και από μία εμφάνιση σε κάθε εκλογική περιφέρεια.
Φτάνει πια η βυζαντινολογία για τις κάθε είδους υποψηφιότητες, φτάνουν πια οι κόντρες των κάθε είδους  μηχανισμών, φτάνουν πια οι προσωπικές πολιτικές, τώρα είναι η ώρα του λαού των Ιονίων νησιών να μάθει , να μπορεί να κρίνει, να γνωρίζει τι θα ψηφίσει.
Ευελπιστώντας στην θετική ανταπόκριση των συνυποψηφίων  περιφερειαρχών, ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ σε μια τέτοια η οποιαδήποτε άλλη διαδικασία δημόσιου διαλόγου πάνω στα πολλά και οξυμμένα προβλήματα της ΠΙΝ.

Advertisements