Στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ  σήμερα (4-10-2010) ο επιχειρηματίας κ. Α. Μουρκογιάννης παρουσίασε στο κοινό του Μεγανησίου το πλάνο για την επένδυση στο πόδι του νησιού (κεφάλι).

Την κουβέντα συντόνισε ο κ. Αλέξης Κοιμήσης πρώιν Γ.Γ. Υπουργίου τουρισμού και manager στο  grand resort στο Λαγονήσι και στον Αστέρα  Βουλιαγμένης.

Ο κ Μουρκογιάννης ανέλυσε με λεπτομέρειες   τα σχέδια που έχουν για τα 3500 στρέματα που ανήκουν στον ίδιο και στον  Jacob Rothschild και απάντησε σε ερωτήσεις  του κοινού .

Μίλησε για τα διάφορα προβλήματα που έχουν δημιουργιθεί κατα καιρούς(αρχαιολογική υπηρεσία  natura 2000) με συνέπεια την καθυστέρηση του έργου .

Ακόμα  για την προεκλογική περίοδο,  για τις υπόνοιες που ακούστηκαν οτι ο ίδιος αλλά  και ο κ Jacob Rothschild πλήρωσαν μεγάλη Αθηναική εφημερίδα για να διαφημίσει την επένδυση αλλα και  για πολλά σοβαρά θέματα.

Στα ποιό κάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συζήτηση που έκανε ο κ.Μουρκόγιαννης με τους κατοίκους αλλά και της ερωτήσεις που δέχθηκε απο τον κόσμο .

Advertisements