Σας ανακοινώνουμε τους υποψήφιους Λευκάδας της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ (ΑΝ.Α.Σ.Α)στις Περιφερειακές Εκλογές με υποψ. Περιφερειάρχη τον αντινομάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης Θόδωρο Γαλιατσάτο.
Στηρίζουν και συμμετέχουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ στα Ιόνια, σοσιαλιστές και ανένταχτοι πολίτες.

Μπουλιέρης Έκτορας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
(επισυν. Βιογραφικά και φωτο)
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ Π. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΟ Θανάσης Περδικάρης γεννήθηκε και ζει στη Λευκάδα με τηνοικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό ΕυαγγελίαΑργύρη και έχουν 2 αγόρια, τον Ειρηναίο-Μάριο φοιτητή και τοΓιώργο μαθητή Γυμνασίου.Συνταξιούχος των ΕΛΤΑ υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής στοΤαχ. Λευκάδας.Ασχολείται με τον πολιτισμό ως μέλος σωματείων και συλλόγων. Για12 χρόνια στην Διοίκηση της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, ταπερισσότερα ως Γ. Έφορος και από τους κύριους συντελεστές μιαςεντυπωσιακής ανάκαμψης και πορείας.Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης.Πάντα παρών στους κοινωνικούς αγώνες, ανέπτυξε έντονη πολιτικήκαι συνδικαλιστική δράση.Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος τουΔημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας.Υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας το 2000 με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και το2004 με τον ΣΥΡΙΖΑ.Υποψήφιος Νομάρχης Λευκάδας το 2006.Είναι Γραμματέας της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

ΣΤΗΡΗΣ Ε. ΖΑΒΕΡΙΝΟΣΥ

ποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΛευκάδαςΓεννήθηκε το 1955 στο Σπανοχώρι Σφακιωτών Λευκάδας, όπου ζειμε την οικογένειά του.Έχει έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση.Εκλεγμένος για 32 χρόνια στο Σωματείο Μισθωτών Αυτοκινήτωνκαι Πρόεδρός του για 15 χρόνια.Μέλος της -ιοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας για 25χρόνια και 6 χρόνια ως Γραμματέας.Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας(ΟΣΜΕ).Υπήρξε υποψήφιος νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος.Υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ το 2007.Είναι μέλος του Συντονιστικού της Αυτόνομης ΠαρέμβασηςΛευκάδας, της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής τουΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑΛευκάδας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ε. ΚΟΥΡΤΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΓεννήθηκε στον Κάβαλο Σφακιωτών το 1962, όπου ζει με τηνοικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μικρώνη, υπάλληλοτης Περιφέρειας και έχουν 2 αγόρια, το Στάθη και το Κωνσταντίνο.Σπούδασε Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ωςαναπληρωτής σε σχολεία της Αθήνας. Το 1990 τοποθετήθηκε στοΓυμνάσιο Καρυάς. Από το Σεπτέμβριο του 2010 είναι 0ιευθυντής στοΓενικό Λύκειο της Καρυάς. Κατοικεί στους Πηγαδισάνους.2ς φοιτητής είχε ενεργή συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα τηνπερίοδο 1980-1984. Υπήρξε μέλος της 0ιοίκησης του ΣυλλόγουΛευκαδίων Φοιτητών «Άγ. Σικελιανός».Από το 1990 δραστηριοποιείται στην ΕΛΜΕ Λευκάδας. Από την θέσητου Αντιπροέδρου και του Γραμματέα υπηρέτησε το συμφέρον τουδημόσιου σχολείου και του εκπαιδευτικού. Τη διετία 2004-2006διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΛΜΕ και για 3 συνεχόμενες περιόδουςεκλέχτηκε σύνεδρος-αντιπρόσωπος στα συνέδρια της ΟΛΜΕ.Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος.0ραστηριοποιείται πολιτικά στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και είναι μέλος τηςΣυντονιστικής Επιτροπής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΥΛΙΑΝΗ (Στέλλα) ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ

Υποψήφια Περιφερειακή ΣύμβουλοςΓεννήθηκα στην Αθήνα το 1985. Έζησα και μεγάλωσα στην πόλητης Λευκάδας, όπου τέλειωσα #ημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Κρήτης το Μάρτιο του 2010.Το 2008 συμμετείχα στο Πρόγραμμα «ERASMUS».8ς φοιτήτρια ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση και είχα ενεργόσυμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα με την παράταξη «ΑΡΙΣΤΕΡΗΕΝΟΤΗΤΑ».Στη διάρκεια των σπουδών μου συμμετείχα σε διάφορεςπολιτιστικές ομάδες όπου ασχολήθηκα κυρίως με τονκινηματογράφο και τη φωτογραφία. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά.Σήμερα εργάζομαι ως αγροτικός ιατρός στο Γενικό ΝοσοκομείοΛευκάδας.Συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί θέλω να είμαιαπέναντι στο Μνημόνιο και στο ασφυκτικό πλαίσιο που βάζει σεαυτοδιοίκηση και κοινωνία.Γιατί σήμερα δεν θέλω να είμαι ουδέτερη!

ΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΚΑΤΠΟΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΓεννημένος στην Καρυά της Λευκάδας το 1959.Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Βάρδα, έχουν ένα κοριτσάκι 6 χρονώνκαι από το 1991 ζουν στη Λευκάδα.Εργάζεται στο Τεχνικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λευκάδας.Το 1973, ως μαθητής νυκτερινής τεχνικής σχολής στην Αθήνα, ζει απόκοντά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Το συγκλονιστικό τριήμερο τηςεξέγερσης και οι μετέπειτα εξελίξεις τον οδηγούν το 1974 στην2ημοκρατική Κίνηση Νέων. Στη συνέχεια οργανώνεται στην ΚΝΕ και στοΚΚΕ, όπου παραμένει μέχρι το 1988.Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων μέσα απόσυνδικάτα, κινήματα ειρήνης, οικολογικές ομάδες, πολιτιστικούς καιαθλητικούς συλλόγους, είτε στη διοίκηση είτε ως απλό μέλος.Είχε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στην ΝαυπηγοεπισκευαστικήΖώνη Περάματος.Τον Ιούλιο του 2001 συμμετείχε με την αποστολή του ΕλληνικούΚοινωνικού Φόρουμ στις κινητοποιήσεις ενάντια στη Σύνοδο των G8στη Γένοβα.Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2006, μέλος της ΟικολογικήςΠρωτοβουλίας, μέλος της 2ιοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας.Ανέντακτος της Αριστεράς, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

ΕΚΤΟΡΑΣ Α. ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΓεννήθηκε το 1960 στο Μεγανήσι Λευκάδας όπου ζει με τηνοικογένειά του.Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την ΕυτυχίαΠάλμου και πατέρας δύο παιδιών.Έχει φοιτήσει στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς.Είναι ενεργός πολίτης. Ασχολείται με την πολιτική και τα κοινάαπό το 1978./ραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο χώρο των αλιέων καιυπήρξε Πρόεδρος του Σωματείου.Έχει διατελέσει /ημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του /ημοτικούΣυμβουλίου Μεγανησίου.Ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος το 1998 και το 2006.

ΑΛΙΚΗ Α..ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Υποψήφια Περιφερειακή ΣύμβουλοςΓεννήθηκα το 1988 στη Λευκάδα όπου μεγάλωσα και τέλειωσαημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών καιΙστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.Έχω σπουδάσει ξένες γλώσσες (αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά).Είμαι λάτρης της μουσικής. Παίζω πιάνο, σαξόφωνο και μαντολίνοενώ παράλληλα παρακολουθώ κλασσικό τραγούδι (soprano).Το 2004-2005 εκπροσώπησα τη Λευκάδα στη Βουλή των Εφήβων.Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι αναπόφευκτη αφού ως νέοςάνθρωπος προβληματίζομαι και ανησυχώ για όσα οι κρατούντεςμας επιφυλάσσουν. Οφείλω να παλέψω για τον τόπο μου.Να αγωνιστώ με όλους τους νέους ανθρώπους που ονειρεύονταιμια καλύτερη ζωή. Που δεν θέλουν η ανεργία να στοιχειώνει τουςορίζοντές τους και ο κοινωνικός αποκλεισμός τις προοπτικές τους

Advertisements