Κύριε Δήμαρχε πρέπει να σε διορθώσω οτι δεν είμαι Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος σε Καμία παράταξη στις επερχόμενες εκλογές αλλά Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης με την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ» με επικεφαλή τον Κ.Κονιδάρη Θανάση τον οποίο έχετε αυτή την τετραετία Υπ.Σύμβουλο στην παράταξη σας. Κύριε Δήμαρχε τιμάω εως το τέλος τους 411 Μεγανησιώτες ψηφοφόρους που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας  το 2006 και ενδιαφέρομε για το καλό του νησιού μου .Αυτό σας το αναφέρω γιατί στην επιστολή σας  αναφέρετε μέσα την Κ. Καββαδά Κατερίνα και την καλείτε σε ανοιχτή κουβέντα σαν αρχηγό της παράταξης μου αλλά ποιό κάτω μας λέτε οτι επιλέξαμε  στις επερχόμενες εκλογές να  μην συνεχίζουμε το έργο μας. Τελικά τι απο τα δύο ισχύει; ;;

Δεν είναι μικροπολιτικές προεκλογικές εντυπώσεις κ Δήμαρχε αλλά ενημέρωση του Μεγανησιώτη που δεν είχε την δυνατότητα να παραβρίσκεται στα Δ.Σ .

Τα προβλήματα που σας επισημαίνω μέσο του διαδικτύου σας τα έχω πεί και κατ ιδίαν στο προσωπικό σας γραφείο αλλά ποτέ δεν με ακούσατε . Δεν μενδιαφέρει κ Δήμαρχε ποιος θα είναι Δήμαρχος στις 7 Νοεμβρίου   αλλά το έργο του Δήμαρχου και της Δημοτικής Αρχής γενικά πρέπει να κρίνετε. Eίστε πολύ καλός στον πολιτικό σας λόγο αλλά πως μπορείτε να μας λέτε οτι διαστρεβλώνουμε την αλήθεια οταν καταθέτουμε έγγραφα και φωτογραφίες;;;

Οσο για τον εισαγγελέα που μας αναφέρετε στην επιστολή σας θα σας πω οτι δεν φωβόμαστε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Για το leader αποφασίσατε μόνο σας  σε ποιο πρόγραμμα θα ενταχθεί το Μεγανήσι . Οταν στις 29 Ιουλίου η απόφαση είναι να ενταχθούμε στο πρόγραμμα της Λευκάδας και στις 31 Ιουλίου αλλάζετε απόφαση και πάτε στην Τριχωνίδα Α.Ε.

Για το πόσο θα ωφεληθεί το Μεγανήσι σας αναφέρω πλήρη στοιχεία:

leader Λευκάδα Α.Ε

Νότια Λευκάδα και κάλαμος 6500 κάτικοι πέρνουν στα 5.200.000

Leader Τριχωνίδα Α.Ε  72.000 κάτικοι παίρνου 6.250.000

Αιτωλ/νία: 13 Δήμοι και 56 Δημοτικά Διαμερίσματα. Συγκεκριμένα: Δήμοι Αγγελοκάστρου, Αγρινίου(εκτός του Δ.Δ Αγρινίου και του σχεδίου πόλης του Δ.Δ Αγ. Κων/νου), Αιτωλικού (εκτός του Δ.Δ Αιτωλικού),  Αρακύνθου,   Θεστιέων,  Μακρυνείας,  Μενιδίου (εκτός του Δ.Δ Φλωριάδας), Νεάπολης, και Στράτου (εκτός του Δ.Δ Καστρακίου) καθώς και στους Δήμους Παραβόλας ( τα Δ.Δ. Παραβόλας, Παντάνασσας και Νερομάνας), Θέρμου ( τα Δ.Δ. Αγ. Σοφίας, Μυρτιάς, Πετροχωρίου, Παμφίου, Σιταραλώνων και Καλουδίου), Παναιτωλικού (το Δ.Δ. Αγ. Κερασέας), Ανακτορίου ( το Δ.Δ Βόνιτσας).

Ευρυτανία: 3 Δήμοι και 28 Δημοτικά Διαμερίσματα. Συγκεκριμένα: Δήμοι Καρπενησίου (εκτός του σχεδίου πόλης του Δ.Δ Καρπενησίου), Κτημενίων και Ποταμιάς.

Λευκάδα: 1 Δήμος, 1 Κοινότητα και 4 Δημοτικά Διαμερίσματα. Συγκεκριμένα: Δήμος Μεγανησίου και Κοινότητα Καστού.

Τα συμπεράσματα τα αφήνω στο κοινό για το πόσο μας ωφελεί το πρόγραμμα που αποφασίσατε .

Τώρα για τον αγωγό στο Καραμαντάνι να σας διορθώσω και να σας πω οτι ναι το 1992 είχατε τοποθετίση αγωγό 30 και αν θυμάστε καλά το πρόβλημα δεν βρήκε λύση .

Το 1995 επι Δημαρχείας Δημητρίου Δάγλα άλλαξε ο αγωγός και περιορίστηκαν οι πλημμύρες στο Βαθύ και δεν έχει να κάνει με καμία κλιματική αλλαγή όπως αναφέρετε στην επιστολή σας .

Όλοι στο Βαθύ θυμούντε πόσο ήταν το στόμιο στην είσοδο του αγωγού και πόσο έιναι τώρα μετά την ανάπλαση που  έγινε.

Τι κάνατε για το θέμα αυτό απο πέρυσι ;

Παρόλο της εκλήσεις του Παρέδρου Βαθέος αλλά και τις τοποθετήσεις του οτι δεν ενδιαφέρεστε για το χωριό .

Ενα θετικό είναι οτι παραδέχεστε για το Καραμαντάνι οτι ισως δεν έγιναν σωστές εκτιμήσεις ,ναι αλλά παρόλο που είδατε το πρόβλημα πήγατε και φτιάξατε το πλακόστρωτο ξανά αλλά με την πρώτη βροχή είχαμε ξανά τα ίδια.

Ενα ακόμα για την αναφορά σας στην επιστολή οτι αύριο θα σας καταθέσουμε  για το λεωφορείο, για τον Αγχίαλο, για την Μαρίνα αυτο δίχνει έναν πανικό και προσπαθεια για προφητείες.

Οι Μεγανησιώτες είναι έξυπνοι !!!

Είναι πολλά δεν είναι μόνο αυτα.

Για το δρόμο στον Βαλαρίο τι έχετε να μας πείτε;

Ενα δρόμο χωρίς είσοδο , ένα δρόμο που θα μπορούσε τους καλοκαιρινούς μήνες να αποδεσμεύσει το κεντρικο δρόμο του Βαθιού και να μπορούν τα παιδιά και πεζοί να περπατούν ελεύθερα.

Τελειώνοντας να σας πώ οτι οι λόγοι που δεν μετέχω σε κάποιο συνδιασμό είναι επαγγελματικόι και να δώσουμε και τόπο στα νιάτα!

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Το κείμενο του Συντάκτη καί τα σχόλια, δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα το meganisinews