Θέμα: Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του Ηλία Μπεριάτου στη Ζάκυνθο

 

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που συνέρρευσε στην προεκλογική ομιλία του Ηλία Μπεριάτου στο νησί. Σύσσωμο το κοινό που παραβρέθηκε καταχειροκρότησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξη προς το πρόσωπό του και την πεποίθηση για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Τον Ηλία Μπεριάτο προλόγισε και τίμησε με την παρουσία του ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Λαμπρινίδης κατά τη διάρκεια του λόγου του προέτρεψε τους Ζακυνθινούς να εμπιστευθούν και να τιμήσουν με την ψήφο τους τον Ηλία Μπεριάτο, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός του «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» αποτελούν εγγύηση για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

 

Στην εκδήλωση, το λόγο έλαβε επίσης ο Βουλευτής Ζακύνθου, κ. Δημήτρης Βαρβαρίγος, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του εκδήλωσε τη στήριξή του προς το πρόσωπο του κ. Μπεριάτου, καθώς και ο κ. Διονύσης Κορφιάτης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Σύντομη ομιλία πραγματοποίησε και ο κ. Λευτέρης Γιαννάτος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, ο οποίος κάλεσε όλους τους συμπολίτες του να εμπιστευτούν τους ικανούς και τους άξιους να αναλάβουν το «τιμόνι» της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής.

 

Επίσης, με την παρουσία του τίμησε τον Ηλία Μπεριάτο και ο κ. Στέλιος Μποζίκης, Δήμαρχος Αρκαδίων και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ηλίας Μπεριάτος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ερχόμενων εκλογών για την επιτυχή εφαρμογή της μεταρρύθμισης «Καλλικράτη», ζητώντας από τους Ζακυνθινούς να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τα πρόσωπα που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να αναλάβουν το δύσκολο και σημαντικό έργο της διοίκησης της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής.

 

Παράλληλα, κατά την ομιλία του ο κ. Μπεριάτος παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις του συνδυασμού του, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και ειδικά για τη Ζάκυνθο, τονίζοντας ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αποτελεί τον μοναδικό περιφερειακό συνδυασμό που διαθέτει συγκεκριμένο και εκτενή προγραμματικό λόγο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

 

Advertisements