Δήλωση του Βουλευτή Σπύρου Μαργέλη για τις εκλογές

Από καρδιάς ευχαριστώ όλους τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες που  με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή, τίμησαν το έργο μας, τις προτάσεις μας  και τον τρόπο που λειτουργήσαμε όλοι μαζί (Δημοτικό ψηφοδέλτιο, Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και Βουλευτής) σ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Αποστολή μας είναι η συνέχεια της προσπάθειας . Με σεβασμό στους πολίτες και την αντίθετη άποψη. Με πίστη στις δυνάμεις του λαού μας και τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.
Απόφασή μας είναι να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Να αξιοποιήσουμε προγράμματα και ευκαιρίες, να πάρουμε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, να δουλέψουμε με όραμα, σχέδιο  και αποτελεσματικότητα.  Να χρησιμοποιήσουμε τις καινούργιες δυνατότητες που μας δίνει ο Καλλικράτης, να ξεπεράσουμε την κρίση, να πετύχουμε την Ανάπτυξη.
Φίλες και φίλοι
Με την ψήφο μας την Κυριακή 14 Νοέμβρη καλούμαστε να επιλέξουμε  ικανούς ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και ισχυρή θέληση, για να διαχειριστούν με  συλλογική προσπάθεια, τις τύχες της Περιφέρειάς μας και του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.
Είμαι βέβαιος πως ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ με την Συμμαχία Πολιτών και  ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ με το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προσδοκίες μας για μια Λευκάδα και μια Περιφέρεια της Ανάπτυξης και του Πολιτισμού .
Γι΄ αυτό σας καλώ να τους τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας στις εκλογές της Κυριακής.

 

Advertisements