Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

Την Τρίτη 16/11/2010 ο βουλευτής είχε νέα συνάντηση (την 2η τις τελευταίες 15 ημέρες) με τον Πρόεδρο της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ καθηγητή κ. Αρβανίτη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το γνωστό θέμα της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν από λάθη του Κτηματολογίου.

Ο κ. Πρόεδρος διαβεβαίωσε και πάλι τον βουλευτή πως η διαδικασία της νομοθετικής ρύθμισης εξελίσσεται κανονικά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί. Η ρύθμιση έχει ήδη κατατεθεί από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ στον αρμόδιο Υπουργό από τις 10/11/2010 και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα εκτιμάται πως θα την έχουμε στη διάθεσή μας, για να την ανακοινώσουμε στους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας.

 

 

2. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

Την Τρίτη 16/11/2010 ο βουλευτής είχε συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Οικονόμου.

Στη συνάντηση ο βουλευτής έθεσε θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομίας στον Νομό μας, καθώς και τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό για πιθανή κατάργηση του ΑΤ Βασιλικής.

Τόσο ο κ. Υπουργός όσο και ο κ. Αρχηγός διαβεβαίωσαν τον βουλευτή:

 

α) πως θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομίας στον Νομό μας και

β) πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο – ούτε καν σκέψη – για κατάργηση του ΑΤ Βασιλικής. Ξεκαθαρίζεται, έτσι, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για ενδεχόμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος, ανησυχία που κάποιοι καλλιέργησαν ηθελημένα ή αθέλητα.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

του βουλευτή Λευκάδας

Σπύρου Μαργέλη

 

Advertisements